Choď na obsah Choď na menu
 


Moje nové morčiatko - Baby Moon of Lilienblum

4. 12. 2011

Baby Moon Lilienblum

 Obrázok Už veľmi dlhý čas som sliedila po bazoši a hľadala som tam nové morčiatko. Keďže sa snažím založiť si vlastnú chovnú stanicu, ušľachtilé morčatá sú pre mňa veľmi potrebné. Napísala som mnohým chovným staniciam, ale nikto z nich mi nechcel doviezť morčiatko až sem, do Žiliny. Napokon som objavila inzerát chovnej stanice Lilienblum. Jej majiteľka je síce zďaleka ale morčiatko mi do Žiliny doviezť môže. Najskôr boli problémy s odoslaním peňazí ale nakoniec som ich mohla zaplatiť aj v hotovosti. Moje morča pricestovalo až z Čiech. Prišla som si preň na autobusovú stanicu. V carrefoure som si kúpila čisté piliny, krmivo aj tyčinku na obhrýzanie. Prasiatko bolo zo začiatku veľmi bojazlivé. je tiež veľmi drobné. Morča počkalo v škatuli kým som vyčistila obe moje klietky. Potom som spravila takzvanú zoznamovaciu párty. Robím ju vždy keď mám nové morča. Zvieratká som rozmiestnila po celej izbe a čakala som, kým sa nájdu. Napokon našli aj Baby Moon. Oňuchali ho a skamarátili sa s ním. Teraz je v klietke s Autumn of Luxury Pets, Lunou II. a Yan Lin. Kedykoľvek môže zaliezť do búdky ale on sa udomácnil v miske na krmivo. Teraz mám už sedem morčiat.

Údaje o Baby Moon : je to samček plemena Coronet z chovnej stanice Lilienblum a jeho rodičia sú Xall Chlupáček a Akasha Ceres. Narodil sa 19.1.2010. Zatiaľ je veľmi drobný ale dúfam, že narastie. Rada by som s ním šla aj na výstavy.

Obrázok

 

Náhľad fotografií zo zložky Baby Moon of Lilienblum

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

POZDRAV

(Lilinblum - Nika, 23. 2. 2010 9:21)

Ahoj..dufam ze sa mate dobre a zelam vam vela uspechov v chobe a pozdravujem Babyho..a poslem ti uz pp..mam ich vystavene..mozes si ich vytlacit aj na farebnej tlaciarni aby boli farebne ale nic sa nestane ak budu ciernobiele..pa