Choď na obsah Choď na menu
 


Škrečok - Vybavenie,Párenie a video na záver

26. 12. 2012

Čo budete potrebovať?:

Keď chcete chovať naraz 20 škrečkov odporúčam nejakú väčšiu klietku-kludne postačí ak bude mať aspoň 2 poschodia a pár kolies aby sa škrečkovia o ne nehádali                                     Pozor!:Kupujte len plastové kolesá s vyplnenými stenami škrečok môže ľahko prísť k úrazu niekedy až k smrteľnému!!

Doporučujem kúpiť 4samice a 3samcov aj to sa budete možno diviť koľko mláďat bude.

Pre neskúsených chovateľov doporučujem len 1samicu a 1samca. 

  Párenie:

Keď už máte aspoň 1samca alebo 1samicu tak sa pravdepodobne budú páriť ak by sa tak nestalo môže sa vyskitnúť viacero problémov:

1.Samica ešte nie je pripravená sá páriť.

2.Samica môže mať problémy o ktorých neviete vtedy radím navštíviť veterinára alebo mi môžte napísať na mail niektoré problémy viem vyriešiť a je to predsa len lacnejšie.

Dôvodov môže byť veľmi vela takže keby ste mali problém napíšte mi mail ja poradím.

 Keď už je samička pripravená sa páriť zdvihne zadoček čomu samček určite neodolá a začnú sa páriť. Párenie môže prebiehať rôzne niekedy aj agresívne je to síce normálne ale keď už budete vidieť ,že to prepuklo až do bitky radšej škrečkov oddeľe (zápasnici).

Pamätajte:Správnu mieru musíte určiť vy niekedy sa to nevyplatí ale niekedy netreba riskovať takže treba mať dobrý odhad.

Samička môže vydávať pri párení aj nejaký zvuk. 

To je na dnes všetko postupne tu budem pridávať aj rôzne rady ohľadom chovu aj ako sa máte postarať o mláďatá a iné. Takže píšte do komentárov svoje problémy a píšte aj maili ja vám rád odpoviem a možno má inšpirujete svojou otázkou a vytvorím naňu tému čím pomôžete aj ostatním.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.